Erlandsen ikke til Lyn

SOGNDAL/OSLO (Dagbladet): Sogndal-LSK 3-4. Arne Erlandsen innrømmer at han er blitt kontaktet av flere interesserte klubber. Han har vært i konkrete samtaler i Lyn, men kommer etter det Dagbladet erfarer ikke til å bli ny trener i Oslo- klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arne Erlandsen bekrefter samtalene med Lyn, men bekrefter ikke at han har takket nei.

- Det stemmer at det har vært i kontakt mellom meg og Lyn. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Erlandsen til Dagbladet.

Flere interesserte

Grunnen til at Erlandsen ikke blir ny Lyn- trener, er etter det Dagbladet erfarer at han frykter for konsekvensene i nærmiljøet ved en overgang til Oslo- klubben.

Men det betyr ikke at Erlandsen blir på Åråsen.

Han er nemlig blitt kontaktet av flere klubber.

- Slik sett er det ikke så veldig spesielt at jeg har snakket med Lyn. Det er først når media gjør dette til en sak at det blir «viktig», sier Erlandsen.

- Men kan du som LSK-trener - og spillerene dine - leve lenge med sånne spekulasjoner rundt din framtid?

- Det må vi jo gjøre både når det gjelder spillere og trenere i den moderne fotballverden. Men som jeg sa: Jeg er under kontrakt med LSK, og det er det jeg forholder meg til nå. Det vil alltid være spekulasjoner rundt en trener når han gjør det bra, sier Erlandsen.

Etter det Dagbladet erfarer er grunnen til at Erlandsen vurderer andre tilbud, at han er misfornøyd med den sportslige satsningen på Åråsen i Champions League-sesongen.

Klausul

Erlandsen har en klausul i sin kontrakt, som gjør at aktuelle interessenter kan kjøpe ham fri for cirka 1,5 milloner kroner.

Lyns daglige leder Ole- Ray Grødseth ville i går ikke kommentere trenersituasjonen utover at Sture Fladmark fortsetter inntil en annen løsning dukker opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer