<strong>DRISTIG:</strong> Lillestrøm-trener Arne Erlandsen var ikke helt på høyde med situasjonen da Lillestrøms maskot kom bakfra og dro av ham buksene. Dagbladet har for ordens skyld «sensurert» bildet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DRISTIG: Lillestrøm-trener Arne Erlandsen var ikke helt på høyde med situasjonen da Lillestrøms maskot kom bakfra og dro av ham buksene. Dagbladet har for ordens skyld «sensurert» bildet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Cupfinalen 2017

Erlandsen om vågalt stunt fra LSK-maskot:
- Det får jeg tåle

Dro ned trenerens bukse foran flere tusen supportere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lillestrøm – Sarpsborg 3-2

ULLEVAAL (Dagbladet): Her feirer Lillestrøm-trener Arne Erlandsen (57) cupgullet sammen med fansen på Ullevaal stadion. Men så skjer det: Klubbens maskot overrumpler treneren bakfra og drar ned buksene hans. Kliss naken nedentil blir han stående foran flere tusen tilskuere.

- Det får jeg tåle, sier Erlandsen til Dagbladet.

Opptrinnet skjedde i løpet av noen lynkjappe sekunder etter at Lillestrøm slo Sarpsborg 3–2 søndag. En maskot skal stort sett være en ufarlig figur som på muntert vis trekker opp stemningen på stadion.

<strong>KASTET KLÆRNE:</strong> Aleksander Melgalvis tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen i går kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KASTET KLÆRNE: Aleksander Melgalvis tok av seg klærne og holdt kongepokalen strategisk til under feiringen i går kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Men umiddelbart så det ikke slik ut på Erlandsen, som snudde seg bryskt mot maskoten. Han fikk dratt opp buksene umiddelbart - og sa noe til tøysekoppen under utkledningen.

- Det går bra, sier Erlandsen om det som skjedde.

Første på ti år

Muligens var det ikke lett å tenke klart for alle etter at Lillestrøm tok sin første tittel siden 2007.

For Erlandsen var det hans første tittel som trener overhodet. Mye var gjort etter en forrykende start. Laget ledet 2-0 etter elleve minutter.

- Hva tenkte du da?

- Jeg tenkte at det var lenge igjen, påpeker Erlandsen.

- Sarpsborg kom inn i kampen med en scoring fra intet. De tok over og vi var preget av det. I andre omgang viste vi at vi var klart best. Mot slutten gamblet Sarpsborg og fikk noen sjanser. Men vi hadde en god keeper som sørget for at vi vant.

En som derimot kastet klærne helt frivillig i går kveld var Lillestrøms Aleksander Melgalvis. Under feiringen på Norges Varemesse kjørte han et strippeshow og dekket seg strategisk til med kongepokalen.

- Jeg tror jeg vil levere bra på banketten. Det er nok flere av oss som gjør det. Jeg er jo litt typete jeg, da. Jeg liker å kose meg, så det skal bli gøy i kveld, sa han, ifølge Romerikes Blad.

Seks ganger

Med seieren går Lillestrøm inn blant tre lag som har vunnet cupfinalen seks ganger. De to andre er Brann og Sarpsborg. Odd troner øverst med 12 cupmesterskap.

- Det er serien vi lever av. Vi har prestert bra, men ikke vært effektive nok, sier Erlandsen om 12.-plassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer