Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erlandsen slakter egen klubb

- Ikke morsomt å miste spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Før sesongen forsvant Jonas Henriksson til konkurrenten Häcken. Nå selger IFK Göteborg forsvarsklippen Fredrik Risp (24) til tyrkiske Genclerbirligi, og trener Arne Erlandsen fortviler.

For klubben har ingen erstatter klar.

- Vi har en tynn stall fra før, så det er ikke morsomt at Fredrik forlater oss. Malmö selger en spiller (Markus Rosenberg til Ajax) og har allerede flere alternativer de jobber med. Det er sånn det burde være, en spiller ut, en spiller inn, sier Erlandsen til Sportbladet.

Erlandsen er i og for seg godt vant med dette fra tida i Lillestrøm. Der mistet han viktige spillere stort sett hver sesong.

At det er Risp som forsvinner, er ekstra tungt for nordmannen.

- Sportslig sett er det selvfølgelig tungt å miste en nøkkelspiller som Fredrik. Hvordan det kommer til å påvirke laget, vet vi først etter sesongen. Jeg tror vi kommer til å savne han både på trening og i kamp fordi han er en stor pådriver og viktig for gruppa.

Klubben sier de kommer til å se på eventuelt nye forsvarsspillere om det skulle dukke opp noe interessant, men at en midtbanespiller er førsteprioritet.

OPPGITT: Arne Erlandsen mister en ny viktig spiller, og får i første omgang ingen erstatter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!