Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erlandsen til IFK Göteborg

Styret skal allerede ha bestemt seg.

I går møtte ledelsen i IFK Göteborg Arne Erlandsen, trener på oppsigelse i Lillestrøm.

- Jeg ønsker ikke å kommentere noe før lørdag, sier Erlandsen til Aftonbladet.

Ifølge Aftonbladet skal Erlandsen være den heteste kandidaten til å ta over, og avisa mener at ledelsen allerede har bestemt seg.

Den overraskende avgjørelsen kommer etter at IFK trener Bosse Johansson i går fortalte pressen at han trekker seg som trener etter sesongen. Arne Erlandsen var invitert til Göteborg for å se på mandagens kamp mot Malmö FF. I går var han på besøk i klubben, skriver Aftonbladet.

- Han er et interessant navn. Vi kjenner ham fra før, sier en kilde i klubben til avisa.

Arne Erlandsen har vært ønsket til å ta over som trener i Tromsø, og han har ikke utelukket at han kan komme til å reise nordover.

ANB meldte mandag at TIL-ledelsen regner Erlandsen som sikker til å ta over trenerjobben. Sentrale kilder skal ifølge nyhetsbyrået fortelle at klubben er så godt som enig med Erlandsen.

Men noen endelig bekreftelse er ikke kommet, og Erlandsen har indirekte antydet at det kan dukke opp flere tilbud.

- Vi har lagt oss på en ingen kommentar-linje av hensyn til både klubben og de vi snakker med, sier styreleder i Tromsø, Bjørn Tore Markussen, til Dagbladet.no.

Og fordi Tromsø ikke vil kommentere, vil ikke Markussen verken bekrefte eller avkrefte om de har hatt samtaler med Erlandsen.

- Det finnes veldig mange gode trenere i Norge, og Erlandsen er en av dem.

På Dagbladet.nos spørsmål om klubben har fått med seg at Erlandsen på det nærmeste skal være klar for IFK Gøteborg, og hva det eventuelt betyr for Tromsøs trenerjakt, sier Markussen:

- Vi gjør framskritt. Det er det jeg kan si.

- Det er jo en forrykende serieinnspurt nå, og fotballforbundet tar med seg bornsemedaljer opp hit til helgen. Vi har fullt fokus på at de skal bli igjen her, sier Markussen.

- Og skal de bli det kan jo Erlandsen hjelpe dere ved å slå Brann?

- Jeg ser jo at det er mange momenter for dere journalister dersom alle spekulasjonene i pressen stemmer, ler styrelederen.

- Ja, det er jo nesten vakkert?

- He he he.... Ha en god dag!

  • Aftonbladet skryter av Erlandsen og viser til at han har spilt 22 a-landskamper. I 1981-82 spilte han i svenske Djurgården.
  • Erlandsen har vært hovedtrener i LSK siden 1998.
PÅ VEI TIL SVERIGE: Arne Erlandsen skal ha møtt IFK-ledelsen i går, og ifølge Aftonbladet er han på vei til klubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media