Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Erlend (17) får United-kontrakt

BERGEN (Dagbladet): Erlend Hanstveit har nylig fylt 17 år. Allerede mandag kan han få kontrakt med Manchester United. Men før han flytter, vil han spille for Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stortalentet fra Osterøy utenfor Bergen har allerede vært over og trent med Manchester United en uke. Alex Ferguson ble imponert og ønsker å knytte unggutten til seg for framtida.

- Det er mulig det blir skrevet en kontrakt på mandag, men det blir ikke aktuelt for meg å flytte til Manchester før om tre år. Jeg vil gjøre meg ferdig på fotballgymnaset i Bergen først, sier Erlend Hanstveit.

Allerede som 15-åring var Erlend Hanstveit på treningstur til England.

Vil bli proff

- Jeg fikk prøve meg hos Newcastle. Etterpå er det blitt Manchester United. Jeg ønsker å satse på en framtid som fotballproff og da går det ikke an å si nei til det beste laget, sier han.

I fjor spilte han på midtbanen for Osterøy. I år vil han ventelig trene med Brann.

Utleie til Brann?

Brann-trener Kjell Tennfjord har hatt talentet i kikkerten og er klar for å gjøre en avtale med Manchester United.

Det er tale om et opplegg som innebærer at Erlend Hanstveit blir utviklet videre som spiller i Brann før han tar spranget over til United.

- Det kan kanskje bli snakk om at United-manager Ferguson leier meg ut til Brann og at Brann får betaling for å utvikle meg, men dette skal det snakkes om på mandag. Jeg vet ikke hva det blir til, sier Erlend Hanstveit.

BLIR PROFF: Stortalentet Erlend Hanstveit (17) er klar for å skrive framtidskontrakt med Manchester United.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!