Ernie Els klar for debut i Macau Open

«Big Easy» håper alle gode ting er tre.

 AMBASSADØR: Ernie Els   er nylig blitt utnevnt til ambassadør for Asia-touren i golf. Foto: Nathan Denette / AP / NTB Scanpix
AMBASSADØR: Ernie Els er nylig blitt utnevnt til ambassadør for Asia-touren i golf. Foto: Nathan Denette / AP / NTB ScanpixVis mer

Ernie Els, den firedobbelte majorvinneren i golf, har bekreftet at han er klar for Macau Open (800.000 dollar) for aller første gang.

Sørafrikaneren har to seirer både fra British og US Open, og nå satser han på å utnytte den svært gode formkurven han viste da han gikk til topps i en PGA-turneringen i München i juni.

43-åringen har vunnet to seirer i PGA-touren i Asia tidligere, og nå håper han alle gode ting skal være tre når han stiller i Macau.

- Jeg er spent og gleder meg veldig til å spille i Macau. Jeg har aldri spilt der før, men mange har sagt mye fint om både turneringen og byen, sier Els.

- Jeg liker meg i Asia og har likt å spille der i flere år. Og det har gått ganske bra for meg de fleste gangene jeg har spilt i Asia. I våres spilte jeg i Indonesia og Thailand, og jeg klarte meg bra begge stedene, legger han til.

(NTB)