Erstatterne overrasket over Solskjærs exit: - Ønsker å tro at han kunne snudd det

Og dette sier de nye Cardiff-sjefene om Dæhli og Eikrems fremtid.

OVERRASKET: Danny Gabbidon og Scott Young hadde ikke forventet at Ole Gunnar Solskjær ville slutte som Cardiff-manager. I dag møtte duoen, som har fått det midlertidige treneransvaret, pressen i Wales.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
OVERRASKET: Danny Gabbidon og Scott Young hadde ikke forventet at Ole Gunnar Solskjær ville slutte som Cardiff-manager. I dag møtte duoen, som har fått det midlertidige treneransvaret, pressen i Wales. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CARDIFF (Dagbladet): I går kom nyheten om at Ole Gunnar Solskjær er ferdig som Cardiff-manager. Samtidig offentliggjorde klubben at spillende trener Danny Gabbidon og akademitrener Scott Young overtar det midlertidige sjefsansvaret.

I formiddag holdt duoen pressekonferanse i den walisiske hovedstaden. Der avslørte Gabbidon at han ikke hadde trodd at Solskjær ville være ferdig i klubben allerede nå.

- Det er litt overraskende, for det er så tidlig i sesongen. Man får ikke mye tid i denne bransjen lenger, sier Gabbidon.

Må gå videre Han tror Solskjær kunne klart å snu den negative trenden om han hadde fått mer tid.

- Man ønsker alltid å tro det. Vi er bare noen få kamper inn i sesongen, men vi har ikke startet på den måten vi ønsket. Ole og styrelederen kommer godt overens, så jeg tror det er en avgjørelse av ren sportslig karakter. Det er ikke noe vi kan gjøre noe med, sier Gabbidon.

- Det har gått rykter om at det har vært misnøye blant spillerne, at Solskjær har rotert for mye på laget. Er det noe du kjenner deg igjen i?

- Nei, overhodet ikke. Jeg var vært her i en måned nå og lagmoralen har vært veldig god. Alle har respektert manageren. Vi har forsøkt å innrette oss etter måten Ole ønsket at vi skulle spille. Jeg har ikke sett noe sånt så lenge jeg har vært her. Dette handler om fotball. Det er tøft. Å komme ned fra Premier league er vanskelig. Man må ha visse egenskaper i denne ligaen. Foreløpig har vi ikke hatt det, sier den tidligere WBA-, QPR-, West Ham- og Crystal Palace-spilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer