FRA INTER TIL NEWCASTLE: Den italienske landslagsbacken Davide Santon (t.v.) ble spådd en lysende karriere i Inter-trøya da han slo igjennom som 18-åring, men har slitt mer det siste året.Foto: SCANPIX/REUTERS/Konstantin Chernichkin
FRA INTER TIL NEWCASTLE: Den italienske landslagsbacken Davide Santon (t.v.) ble spådd en lysende karriere i Inter-trøya da han slo igjennom som 18-åring, men har slitt mer det siste året.Foto: SCANPIX/REUTERS/Konstantin ChernichkinVis mer

Erstattet José Enrique med italiensk landslagsback

Davide Santon skrev under femårskontrakt med Newcastle.

HER finner du en oppdatert overgangsoversikt for Premier League.

Den unge italienske backen Davide Santon forlater Inter og har skrevet under på en femårsavtale med Newcastle.

Dermed ser «skjærene» fra nordøst ut til å ha sikret seg erstatteren til José Enrique, som ble solgt til ligarivalen Liverpool tidligere i sommer.

20-årige Santon får gode skussmål av sin nye manager Alan Pardew.

- Hen er en venstreback med gode kvaliteter, og en etablert landslagsspiller som vil gi oss fleksibilitet i forsvaret. Davide er en ung gutt og en flott forsterkning for oss. Jeg er sikker på at han vil tilpasse seg Premier League kjapt, sier Pardew til Newcastles nettsider.

Italieneren er også begeistret over å ha fullført overgangen.

- Muligheten til å spille i Premier League foran 50.000 tilhengere på St. James? Park var for god til å avvise. Dette er en ambisiøs klubb som vil gjøre framskritt, og det ønsker jeg å hjelpe dem med, sier Santon.

Også Charlton-keeper Rob Elliot ble Newcastle-spiller tirsdag. 25-åringen signerte en femårskontrakt etter at klubbene ble enige. Overgangssummen er ikke offentliggjort.

(NTB)