Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ertsås på vei til fransk fotball

Molde og Tours er enige om overgang.

FRANSK ÅPNING: Rune Ertsås er lite fornøyd med benketilværelsen i Molde, og kan snart få ny, fransk arbeidsgiver.
Foto:  Erik Hattrem
FRANSK ÅPNING: Rune Ertsås er lite fornøyd med benketilværelsen i Molde, og kan snart få ny, fransk arbeidsgiver. Foto: Erik Hattrem Vis mer

||| (Dagbladet): Steinkjergutten Rune Ertsås er svært nærme å bli vår neste Frankrike-proff.

Ifølge Romsdals Budstikke på nett er Molde enig med Ligue 2-klubben Tours om en overgang, og bare personlige kontraktsforhandlinger gjenstår før 22-åringen kan sende flyttelasset nedover.

- Det er agenten som har hatt dialog med klubben, men jeg håper virkelig at ting ordner seg. Jeg er veldig fram til å få sjansen i en annen klubb der jeg forhåpentligvis blir satset på. Jeg er veldig innstilt på å vise at jeg er god nok til å holde et bra nivå, sier Ertsås til lokalavisa.

Den hurtige angriperen har slitt med å få spilletid under Kjell Jonevret i Molde denne sesongen, og varslet i høst at han var ute etter å finne seg en ny klubb dersom situasjonen ikke bedret seg.

Det har tidligere vært spekulert på at Molde kan få en pris på mellom en halv og en million kroner for Ertsås.

- Summen er hemmelig, men vi har forhandlet ferdig en avtale om vilkårene for en overgang. Så blir det opp til Tours, spilleren og hans apparat å bli enige om resten. Hvis ikke er Rune i utgangspunktet MFK-spiller også i sesongen 2010, sier direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde Fotball.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media