Ertzgaard dropper Bislett

John Ertzgaard dropper Bislett Games. Kroppen trenger hvile etter helgas harde NM-økt for den doble sprint-vinneren.

- Kroppen min trenger minst sju dagers hvile etter tre dagers konkurranser, som jeg har hatt her i Drammen. Jeg gjorde en tabbe i 1999 og fikk store problemer. Den akter jeg ikke å gjøre om igjen selv om enkelte ikke er særlig glad for at jeg står over, sa Ertzgaard etter at han var blitt dobbeltmester med seier på 200 m.

- Jeg kan stille opp og løpe 100 meter på 10.40, men det har ingen hensikt. Til Bislett kommer de store gutta og løper på 10.05 og 10.10. Fem dager er for kort tid for meg til å bli restituert slik at jeg kan møte dem, sa Ertzgaard.

Han gir seg imidlertid frist til onsdag med å ta den endelige avgjørelsen, men sjansene for at han ombestemmer seg er meget små. Om seieren på 200 meter hadde han ikke mye godt å si.

- Det blir ikke mat på bordet av slike prestasjoner. Det er kanskje på tide å finne på noe annet, spøkte han.

- Det er nærmest patetisk å løpe på 21.01 under slike gode forhold. I fjor løp jeg på 20.71 til tross for at jeg ikke hadde trent godt hele sesongen. I år har jeg vært skadefri og trent bra hele tiden. Jeg skjønner absolutt ingenting, sa Ertzgaard.

- Det er avslutningen jeg ikke får til. De siste 50 meterne skal helst gå på fem sekunder blank, jeg er kanskje halvsekundet langsommere og da blir det ikke gode tider, sa Ertzgaard.

- Men et par-tre økter med melkesyretrening vil gjøre underverker. Da kan formutløsningen plutselig komme.

(NTB)