Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ertzgaard utslått, Moen videre på tid

Både John Ertzgaard og Geir Moen ble nummer fire i sine forsøksheat på 200 meter. Ertzgaard ble utslått med 21,00, mens Geir Moen er klar for kvartfinale. Hans 20,76 var så bra at han var best av de fem som gikk videre på tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg hadde jo håpet å bli blant de tre beste i heatet mitt og gått direkte videre, men det gikk ikke, for jeg mistet litt damp på slutten, sa Geir Moen etter å ha gjennomført sitt første OL-løp. Han hadde 17. beste tid totalt i første runde på 200 meter.

- Jeg manglet litt nedover langsiden, sa Moen som den siste uken før OL-starten slet med mageonde.

Det var favoritten Ato Boldon som vant heatet til Geir med 20,52. Moen var klart etter i mål, men ble dratt med til en plass i mellomheatet som starter klokka 10.30 norsk tid.

Ertzgaard var skuffet over sin OL-innsats, som altså varte i akkurat 21 sekunder.

- Drømmen var å komme til semifinalen. Det gikk ikke, men jeg er ikke deprimert av den grunn, for jeg har tiden for meg. Jeg gir ikke opp, for jeg er her som læregutt, sa John Ertzgaard til NTB etter OL-debuten.

(NTB)