BLIR I DANMARK: Esbjerg sier at de vil beholde Mohammed Fellah - og sier at det ikke blir noen overgang til Rosenborg nå. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BLIR I DANMARK: Esbjerg sier at de vil beholde Mohammed Fellah - og sier at det ikke blir noen overgang til Rosenborg nå. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Esbjerg stopper Fellahs Rosenborg-overgang

25-åringen blir i den danske klubben.

(Dagbladet): Tidligere i mars hevdet den danske avisa BT at Mohammed Fellah var på vei tilbake til Norge.

Esbjerg bekrefter nå at de var i kontakt med Rosenborg om en eventuell overgang for Fellah, men sier nå at det ikke blir noe av.

Mandag denne uka ble det klart at Esbjergs kantspiller Jeppe Andersen har revet av et korsbånd, og dermed har den danske klubben behov for nordmann, forteller Niels Erik Søndergaard.

- Mohammed Fellah blir i Esbjerg. Han var selv i tenkeboksen, men hadde ikke tatt noen avgjørelse om hva han skulle gjøre. Så da vi fikk Jeppe Andersens skade i helga, og det fortsatt ikke var noen avklaring, så tok vi beslutningen for ham, for vi har ikke råd til å sende vekk flere spillere, sier Niels Erik Søndegaard i Esbjerg sportslige team til BT.

- Vi er nødt til å se på laget vårt og sørge for at vi har et konkurransedyktig lag. Noen ganger kan man se kaldt og kynisk på ting, og den enes død kan bli en annens brød - så nå håper vi at Mohammed Fellah tar vare på sin sjanse, sier Søndergaard videre.

Mohammed Fellah gikk til Esbjerg fra Vålerenga sommeren 2013, og har kontrakt fram til sommeren 2016.