Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Espelund avviser presidentjobben i NFF

Er ferdig med idretten.

FERDIG MED IDRETT: Karen Espelund mener hun har hatt den mest spennende jobben i norsk idrett, og avviser dermed at hun er aktuell som fotballpresident Sondre Kåfjords etterfølger.
Foto: Morten Holm / SCANPIX .
FERDIG MED IDRETT: Karen Espelund mener hun har hatt den mest spennende jobben i norsk idrett, og avviser dermed at hun er aktuell som fotballpresident Sondre Kåfjords etterfølger. Foto: Morten Holm / SCANPIX . Vis mer

|||

Tidligere generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF), Karen Espelund, sier det er helt uaktuelt for henne å fortsette i en jobb innen idretten.

Det betyr at hun ikke kommer til å stille som kandidat til presidentvervet i NFF som Trøndelag fotballkrets hadde håpet.

Morten Wolden i fotballkretsen i Trøndelag har allerede vært i kontakt med valgkomiteens leder Jan Halstensen for å fremme Espelunds kandidatur til presidentvervet, men dette ønsket får han ikke innfridd.

- Den diskusjonen har jeg avvist. Nå jobber jeg med å finne ut hvilken retning jeg skal ta, og den retningen er ikke innenfor idrett, sier Karen Espelund til Adresseavisen.

- Jeg er smigret over at jeg er ønsket som presidentkandidat, men jeg har hatt Norges mest spennende idrettsjobb. Noe annet innen idrett anser jeg som uaktuelt. Nå får valgkomiteens jobbe med andre kandidater, og gjøre den jobben de er valgt til å gjøre, sier den tidligere generalsekretæren.

Karen Espelund gikk av som generalsekretær i NFF 2. juli. Siden da har hun holdt en svært lav profil. Hun sier at hun har trengt tid for å strukturere framtiden sin, og foreløpig har hun ikke bestemt seg for hva hun skal drive med i årene som kommer.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling