Espelund følte hun ikke hadde styrets tillit

- Karens oppfatning er Karens oppfatning, svarer fotballpresidenten.

TREKKER SEG: NFFs generalsekretær Karen Espelund, her fra dagens pressekonferanse, går på dagen. Foto: Morten Holm / SCANPIX
TREKKER SEG: NFFs generalsekretær Karen Espelund, her fra dagens pressekonferanse, går på dagen. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norges Fotballforbund opplyste på en pressekonferanse på Ullevaal stadion i ettermiddag at generalsekretær Karen Espelund trekker seg.

Fotballforbundet nevnte ingen navn da det ble innkalt til pressekonferanse, men det var ikke overraskende at orienteringen handlet om generalsekretær Karen Espelund og administrasjonen i NFF. De siste ukene har det vært mye støy i organisasjone.

- For et par dager siden ble styret kontaktet av Karen Espelund. Hun ønsket dialog med oss, om en mulig fratredelse fra stillingen sin. Vi har brukt tida de siste dagene, til å forhandle fram en sluttavtale for Karen, sier president Sondre Kåfjord.

- Hun fratrer med umiddelbar virkning, sier Kåfjord.

- Tida er modenEtter å ha holdt denne korte innledningen, overlot fotballpresidenten podiet til Karen Espelund.

- Jeg har vurdert at tida er moden for å gjøre noe annet. Jeg har vært generalsekretær i ti år og har også vært 11 år i forbundsstyret. Men den situasjonen som har oppstått, har gjort dette valget lettere for meg, sier Espelund.I juni hyret NFF inn eksperthjelp for å løse floken mellom Espelund og de ansatte i forbundet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer