- Espen gikk sitt livs beste 500 meter

Ni hundredeler unna pallen.

FIKK OPP FARTA: Espen Aarnes Hvammen var ni hundredeler unnna pallen på 500 meter i verdenscupen i Japan i dag.Foto: AFP / TOSHIFUMI KITAMURA / NTB Scanpix
FIKK OPP FARTA: Espen Aarnes Hvammen var ni hundredeler unnna pallen på 500 meter i verdenscupen i Japan i dag.Foto: AFP / TOSHIFUMI KITAMURA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ida Njåtun raste inn til fjerdeplassen på 1500-meteren i verdenscupen i Obihiro i Japan søndag, men landslagstreneren mener hun har mer inne.

Hun fikk tiden 1.59,06 og var under sekundet fra en plass på seierspallen i et løp som ble vunnet av nederlandske Ireen Wüst med 1.56,93.

- Det var kjempegøy at det skulle lykkes for Ida i dette løpet, og det viser at grunnivået hennes er høyt. Det var sterkt å gå inn til fjerdeplassen her, sa Sondre Skarli til NTB etter at stevnet var over.

Men han ville ikke være med på at den norske jenta hadde gått noe perfekt løp.

- Det var et bra løp. Det mener jeg absolutt, men jeg vil ikke si det var perfekt. Jeg tror nok hun har mer inne, selv om vi er veldig fornøyde meg gjennomføringen hennes, mente Skarli.

De to beste, nederlenderne Wüst og Marrit Leenstra, var ganske suverene, så det er godt Njåtun har mer å gå på, for hun manglet ikke mer enn 94 hundredeler på å sende russiske Julija Skokova ut av seierspallen.

- Sitt livs 500 meter Men det var ikke bare Ida Njåtun Sondre Skarli hadde å glede seg over i Japan søndag. Han fikk også se Espen Aarnes Hvammen går inn til sjetteplassen på 500 meter, og han var ikke mer enn ni hundredeler fra tredjeplassen. Hvammen gikk et kanonløp og overgikk selv de mest optimistiske forventningene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer