Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Espen Graff slutter i NRK

Ansatt i ny stilling i Norges Skiforbund.

SLUTTER I NRK:  Espen Graff forlater NRK og går over i en ny stilling i Norges Skiforbund. Her er han med NRKs Anne Rimmen. Foto: Anders Grønneberg
SLUTTER I NRK: Espen Graff forlater NRK og går over i en ny stilling i Norges Skiforbund. Her er han med NRKs Anne Rimmen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Espen Graff (43) slutter som redaksjonssjef i NRK Sport, og starter i en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund (NSF).

Graff har vært både programleder i radio og tv, prosjektleder og vaktsjef.

- Det blir på mange måter trist å forlate en arbeidsplass etter nesten 20 år, men samtidig gleder jeg meg til en ny og spennende utfordring, sier Graff til Dagbladet.

- Jeg forlater en flott redaksjon, med mange dyktige mennesker. Jobben i NRK har vært en livsstil. Mye av grunnen til at jeg valgt å takke ja til ny jobb, er fordi den nyopprettede stillignen virker veldig spennende, sier Graff.

Graff starter i sin nye jobb etter sommeren.

- Spesielt ser jeg fram til å jobbe tett på noen av Norges største idrettsprofiler, det er mange flinke folk som jobber i skiforbundet fra før, sier Graff.

- NSF er svært fornøyd med å få en så erfaren og kompetent medarbeider som Espen Graff til å lede og videreutvikle kommunikasjonsarbeidet i Skiforbundet, sier generalsekretær Stein Opsal i en pressemelding. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!