- Espen har hatt null flaks

ANAHEIM (Dagbladet) - Espen har hatt null flaks, sier nestsjefen i Anaheim Mighty Ducks, David McNab, til Dagbladet. Shampo har fått en tøff start i verdens tøffeste hockeyliga. Han er på laget, men i en utsatt stilling inntil han blir produktiv på isen og sanker poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv de tre første målene noen nordmann har laget i NHL, er ikke nok på femten spilte kamper i NHL. Espen mangler målgivende pasninger på sin statistikk.

- Men Espen jobber hardt og har spilt godt når han har vært på isen. Med flaks kunne han stått i boka med ti målgivende pasninger. Han har spilt bedre enn statistikken viser, og han er lærevillig, sier McNab.

Tøff konkurranse

Shampo har nå passert det første hinderet i Anaheim Mighty Ducks. Etter ti uker på hotell fikk han beskjed av klubbledelsen om at han kunne etablere seg mer permanent i en leilighet. Tirsdag flyttet Espen og samboeren inn i leiligheten litt sør for Anaheim. Noe nærmere Stillehavet og den gode følelsen av å bo i California.

Men han konkurrerer om sisteplassen blant angrepsspillerne på laget. I hjemmekampen mot San Jose Sharks på tirsdag ble han satt ut fordi trener Pierre Pagé ville skaffe rom til en sjuende forsvarsspiller.

I den kampen gikk den siste offensive plassen til Richard Park, som er en av Shampos konkurrenter. Den andre er Matt Cullen som også spilte på tirsdag, og som ifølge McNab «har tatt den plassen Espen hadde i starten» av sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer