Espen Johnsen skadd

Start-keeper Espen Johnsen (20) kan gå glipp av skjebnekampen mot Vålerenga søndag. Stortalentet fikk et spark i låret i kampen mot Lillestrøm i går.

- Han har fått en skikkelig smell i låret, og det er en viss fare for at han ikke blir frisk til helgen, sier Starts lege Aleksander N. Sandnes til Fædrelandsvennen.

I garderoben etter kampen klarte ikke Johnsen å stå på beinet, på grunn av indre blødninger og en kraftig hevelse.

- Det gjør skikkelig vondt, og jeg kan allerede nå si at det ikke blir noe trening på meg før søndagens kamp, sier Johnsen til Fædrelandsvennen.

Nå vil Start gjøre det de kan for å få keeperen sin klar til kampen på Ullevaal, der Start kan redde livet i Tippeligaen med seier over Vålerenga.

- Vi krysser fingrene. Hvis det bare er en ren smell, altså at ingenting er revet av i låret, er det håp, sier Sandnes.

I dag morges var Start på restitusjonstrening, mens Johnsen var hos fysioterapeuten. Men en optimistisk Jan Halvor Halvorsen sier til Dagbladet.no at det er alt for tidlig å avskrive Johnsen.

- Man kan ikke si på onsdag at man ikke kan spille på søndag, sier Start-treneren.

- Jeg tar en vurdering av hele troppen på fredag, så får vi se hvordan det går da.

Halvorsen sier også at han føler seg helt trygg på keepersituasjonen - også om andrekeeper Rune Nilsen (24) må spille mot Vålerenga.

- Rune Nilsen har stått et par kamper før i år, mens Espen satt på benken, og spilte veldig bra da. Jeg har to gode keepere, så dette går bra, sier Jan Halvor Halvorsen.