Espen Lie Hansen klar for dansk toppliga

Beskrives som «et av Europas største talenter».

TIL DANMARK: Espen Lie Hansen lurer Spanias keeper Jose Javier Hombrados i VM nylig. Nå blir Lie Hansen proff. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
TIL DANMARK: Espen Lie Hansen lurer Spanias keeper Jose Javier Hombrados i VM nylig. Nå blir Lie Hansen proff. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

(Dagbladet): 22-årige Espen Lie Hansen forlater Drammen til fordel for dansk toppserie og Bjerringbro-Silkeborg, melder klubben på sine hjemmesider.

Hansen, som beskrives av BSV som et av Europas største talenter, hadde et godt VM for Norge, og gleder seg til framtiden i Danmark.

- Den danske ligaen blir bedre år for år, og jeg regner den for den tredje beste i verden akkurat nå. Samtidig er det store håndballpersonligheter som vender nesa mot Danmark, så for meg blir det en stor utfordring å være en del av dette, sier Espen Lie Hansen.

- BSV har et godt lag med veldig mange gode spillere og dyktige trenere og framstår som en klubb med styr på sakene, sier nordmannen.

Espen Lie Hansen spilte en god landskamp for Norge da Tsjekkia ble slått 24-22 i EM-kvalifiseringen forrige helg, og får skryt også av sin kommende trener.

- Espen har et fantastisk potensial, og jeg ser egentlig ingen grenser for hans utvikling. Vi har manglet en spiller som kan avslutte fra litt distanse, og det blir godt å få den ekstra dimensjonen, sier Carsten Albrektsen.

Espen Lie Hansen har 25 landskamper for Norge.