Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball-VM

Espen Lie Hansen: 
- Vi lurte alle!

I STORFORM: Espen Lie Hansen. Foto: NTB Scanpix
I STORFORM: Espen Lie Hansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rett før håndball-VM var Norges forsvars- og keeperspill krise. - Vi lurte alle, gliste Espen Lie Hansen etter kvartfinaleseieren mot Ungarn.

- Det var en grei taktikk. Vi lot som vi var helt ubrukelige bakover, og så overrasket vi da vi kom til mesterskapet, meldte han overfor NTB.

Sverige fikk herje uhindret i en oppkjøringskamp rett før VM og scoret 37 ganger i en kamp hvor særlig keeperspillet var under enhver kritikk.

Torbjørn Bergerud framstår som en helt annen enn i den kampen.

- Det er sterkt av ham. Keeperne fikk en litt trøblete start mot Sverige, og vi spilte dårlig i forsvar. Det var ikke den beste oppkjøringen, sa Hansen litt mer alvorlig.

Løpt i senk

Live-published photos and videos via Shootitlive

Tirsdag var han med på å løpe Ungarn i senk.

- Vi hadde beskjed om å løpe kjapt i kontra. Det skal vi for så vidt alltid, men vi traff veldig godt i dag, sa en av kampens forgrunnsfigurer og Norges toppscorer med seks mål.

- Jeg er en tung mann på 100 kilo, og jeg ville ikke stått i veien for meg selv når jeg kommer i fart, sa han.

Godt trent

Nå er Norge klar for VM-semifinale. Laget virker i øyeblikket nesten ustoppelig både fysisk og mentalt.

- Vi er godt trent, det viser vi gang på gang. Ofte er vi litt bedre trent enn lagene vi møter, og dermed greier vi å holde koken. I dag datt vi litt i tempo mot slutten av omgangene, men vi hadde en såpass god ledelse at Ungarn aldri greide å true oss, sa han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling