Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Espen misset

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Leicester 1-1. Espen Baardsen mistet et skudd fra 20 meter og må ta skylda for et baklengs mot Leicester. Men manager Christian Gross har stor tillit til nordmannen. - Det er ikke aktuelt å sette inn Frode Grodås nå, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Espen Baardsen ble satt på en tøff prøve i første omgang. Allerede etter åtte minutters spill refleksreddet han et skudd som Leicesters Emile Heskey sendte ivei fra sju meter.

Flere skudd tordnet mot Tottenham-målet, men Baardsen ryddet opp helt fram til kampens 34. minutt. Da hadde David Ginola rotet bort ballen på midtbanen. Innbytter Theodoros Zagorakis skjøt et lavt skudd fra 20 meter, Baardsen glapp ballen og Tony Cottee kunne dytte den i mål.

Utlikningen kom ved Colin Calderwood i 51. minutt etter et godt forarbeid av Ruel Fox.

- Espen Baardsen er en ung mann som jeg har stor tro på. Han var uheldig med målet, men gjorde ellers en eksellent jobb, sier Christian Gross.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!