Espen skriver ikke under for Spurs

LA BAULE (Dagbladet): - Det er ekstremt lite sannsynlig at jeg skriver ny kontrakt med Tottenham, sier Espen Baardsen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg vil heller leies ut til 1. divisjon, sier unggutten som kan være Norges nye landslagskeeper allerede til høsten. Insidere i miljøet har overfor Dagbladet gitt uttrykk for at de ikke blir overrasket om Nils Johan Semb satser på Baardsen når han overtar etter VM.

Semb har trofast brukt Espen Baardsen på U-laget, og om ikke Frode Grodås snart får spille klubbkamper, kan det være duket for et bytte allerede fra den dagen Semb overtar A-landslaget.

- Det vet jeg selvsagt ingenting om. Men det er et mål å spille på A-laget. Når det skjer, aner jeg ikke, men jeg ser det for meg i framtida, sier Baardsen til Dagbladet.

Trimmer Walker

- Kan den framtida være så nær som EM-kvaliken?

- Jeg vet ikke. Kanskje, kanskje ikke.

- Men skal den være det, må jeg i alle fall finne en klubb jeg kan spille førstelagsfotball for, sier Baardsen.

- Og da er Tottenham utelukket?

- Så godt som. Jeg kan ikke være der bare for å gi Ian Walker konkurranse og holde ham skjerpa. Jeg må ha en reell mulighet til å få spille. Det føler jeg ikke at jeg har.

- Men de tilbyr deg ny kontrakt med bedre lønn?

- Klart jeg kunne tatt penga og hatt det bra. Men ambisjonene er å spille fotball, bli best mulig. Klarer jeg det, vil det også by seg muligheter seinere.

- Du har to år igjen av kontrakten din, Tottenham vil du skal skrive under helt til 2002. Du vil bli priset høyt?

- Det vet jeg ikke. Men Tottenham vet jeg vil flytte på meg. Jeg har som sagt bedt om å få bli leid ut.

Ikke til Norge

- Har du noen tilbud?

- Det har vært noe. Blant annet fra en stor klubb. Men jeg går ikke fra Tottenham til en annen klubb bare for å sitte på benken. Mulighetene til å få spille er mye viktigere enn penger.

- Hvor vil du helst spille?

- I Tottenham.

- Jeg vil egentlig ikke forlate klubben. Men sånn det ser ut nå har jeg ikke noe valg. Jeg må flytte på meg om jeg skal få spilt fotball.

- Er Norge aktuelt?

- Nei, det tror jeg ikke.

- Engelsk 1. divisjon?

- Det kan være veldig aktuelt.

- Hva synes du om Nils Johan Semb som trener?

- Han er bra. Veldig bra.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer