Espen Søgård vender hjem til Lillestrøm

- Jeg er utrolig glad og stolt.

LILLESTRØM TVERS GJENNOM: Etter et lite opphold i Start drar Espen Søgård tilbake til Åråsen og Lillestrøm, der han i en årrekke var en av fansens yndlingsspillere. 

Foto: Daniel Sannum Lauten / Dagbladet
LILLESTRØM TVERS GJENNOM: Etter et lite opphold i Start drar Espen Søgård tilbake til Åråsen og Lillestrøm, der han i en årrekke var en av fansens yndlingsspillere. Foto: Daniel Sannum Lauten / DagbladetVis mer

Espen Søgård (32) vender hjem fra Start og Kristiansand og blir Lillestrøm-spiller fra 1. august og ut sesongen. Lillestrøm henter også Anders Østli (29) fra danske Sønderjyske.

Fetsokningen Sørgård har en lang karriere bak seg i Lillestrøm. Han spiller ut sesongen. Deretter legger han opp som spiller og blir ansatt i klubben.

- Jeg er utrolig glad og stolt over å få denne muligheten. Både det at jeg skal få lov til å avslutte spillerkarrieren min i LSK, men også at jeg etter det skal inn som ansatt i klubben. Nå skal jeg avslutte i Start med stil, og deretter vil jeg prøve å bidra mest mulig til at vi sammen kan løfte LSK tilbake der klubben skal være, sier Espen Søgård til LSK.no

Anders Østli er forsvarsspiller og har spilt i Sønderjyske siden 2008. Han har også vært innom klubbene Fredrikstad (2 kamper), Moss (43 kamper) og BK Skjold (49 kamper).

(NTB)