Espens drømmetreff

DRAMMEN (Dagbladet): Hvis noen skulle tvile: Odd er et topplag i Tippeligaen. Men laget måtte vente til det 54. minutt på Espen Hoffs utsøkte ledermål via tverrliggeren i vinkelen.

- Jeg var litt overrasket over at jeg fikk stå helt aleine og brenne løs, sier 19-åringen til Dagbladet. - Jeg pleier å sikte like bra hver gang, men det er sjelden jeg treffer krysset.

På Marienlyst herjet han og resten av Odd-spillerne med Strømsgodset i store perioder. Laget har tydelig lagt lista veldig høyt i årets serie.

Gode for gull?

- Vi er en medaljekandidat, sier trener Arne Sandstø til Dagbladet. - Og holder vi stabiliteten framover, er alt mulig.

Det Sandstø da mener er gull, for som han sier:

- Per i dag kan vi slå hvem som helst - og vi har ikke spilt mot noen lag som har vært bedre enn oss, sier Sandstø.

Espen Hoff sto også helt og fullt bak Odds andre scoring. Etter 61 minutter spilte SIF-keeperen ballen rett i beina på Hoff, som tok den med seg og ble felt av Solvoll.

- Han tok beina mine - straffa var klar nok, sier Espen Hoff.

Som har to klare målsettinger: å spille seg til fast plass i Odds og U-21s førsteellever.

Stor framtid

- Jeg håper å klare begge delene, sier Espen, som også drømmer om A-landslaget.

- Alle vil spille der, men det blir neppe aktuelt for meg på flere år, sier 19-åringen beskjedent.

Odd-trener Arne Sandstø sier det slik til Dagbladet:

- Espen er rask og skuddsterk og har ei enorm arbeidskapasitet. Han har en stor framtid på U-21-landslaget - og seinere med større oppgaver.

Hva så med hjemmelaget SIF? De forsøkte med enkel oppskrift mot Jostein Flo og Lasse Olsen, og hadde et par store sjanser i første omgang. Men mye tyder på at sommeren og høsten kan bli tung. Første svaret får klubben på Marienlyst kommende søndag. Da kommer Lyn på besøk.

GLAD GUTT:</B> Espen Hoff jubler etter sin stjernescoring på Marienlyst. - Jeg pleier å sikte like bra hver gang, men det er sjelden jeg treffer krysset, sier 19-åringen.