Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

ESPN: - Mix blir lagkamerat med Lampard

Presenteres som New York City-spiller i dag.

TIL MLS?: Ifølge ESPN blir Mikkel Diskerud presentert som New York City-spiller i dag. Da blir han lagkamerat med stjerner som Frank Lampard og David Villa.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL MLS?: Ifølge ESPN blir Mikkel Diskerud presentert som New York City-spiller i dag. Da blir han lagkamerat med stjerner som Frank Lampard og David Villa. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Ifølge ESPNs kilder presenteres Mikkel Diskerud som New York City-spiller tirsdag.

Det har en stund vært klart at Diskerud ikke fortsetter i Rosenborg, men hans neste arbeidsgiver har foreløpig vært ukjent. Før jul tydet mye på at han var på vei til mexicansk fotball og Club Tijuana, men tirsdag melder ESPN at han skriver under for New York City.

Fra før har de stjerner som David Villa og Frank Lampard i stallen. Sistnevnte er utlånt til Manchester City fram til juli.

ESPN skriver at deres kilder bekrefter at en avtale har blitt gjort.

New York Times-journalisten David Waldstein skrev tirsdag morgen på Twitter at 24-åringen er på plass i storbyen.

- Jeg hører at #NYCFC har signert Mix Diskerud. Han er i New York og det kan bli offentliggjort i morgen. Det er en ganske solid signering, lød meldingen.

Diskeruds kontrakt med Rosenborg utløp ved nyttår.

(NTB)