UNDERSØKT: Liverpools sisteskanse ble undersøkt av eksperter etter et sammenstøt med Sergio Ramos i Champions League-finelen. Foto: Reuters/Carl Recine
UNDERSØKT: Liverpools sisteskanse ble undersøkt av eksperter etter et sammenstøt med Sergio Ramos i Champions League-finelen. Foto: Reuters/Carl RecineVis mer

Loris Karius beordret på sjekk etter sammenstøtet i Champions League-finalen

ESPN: Karius undersøkt av ekspert på hodeskader

Undersøkt for hoderskader av eksperter i USA.

Liverpool-keeper Loris Karius skal ha gjennomgått en hjerneskanning etter finalen i Champions League. Det melder ESPN uten å henvise til navngitte kilder.

Liverpool skal ha beordret Karius til Boston for en sjekk hos en ekspert på hodeskader. Det skjedde mens han var på ferie i USA.

Ross Zafonte har i en årrekke jobbet med spillere med hodeskader fra amerikansk fotball (NFL). ESPN skriver at undersøkelsen skjedde 31. mai.

Karius gjorde to kjempebrølere i mesterligafinalen der Real Madrid vant 3-1. I forkant av den første tabben ble Karius sendt i bakken etter et sammenstøt med Reals Sergio Ramos.

Liverpool ville forvisse seg om Karius ikke hadde pådratt seg en kraftig hjernerystelse i sammenstøtet med Ramos. Derfor gikk turen til Boston.