Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

ESPN: Zlatan har spilt sin siste United-kamp

Zlatan Ibrahimovic kan komme til å forlate Manchester United allerede for å slutte seg til en klubb i amerikanske Major League Soccer.

TIL MLS? Sportskanalen ESPN hevder Zlatan Ibrahimovic er klar for amerikansk liga. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock
TIL MLS? Sportskanalen ESPN hevder Zlatan Ibrahimovic er klar for amerikansk liga. Foto: Michael Zemanek/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder ESPN. TV-kanalen hevder å ha kilder på at United-manager Jose Mourinho skal ha gitt Ibrahimovic tillatelse til å avslutte kontrakten med Old Trafford-klubben umiddelbart.

36 år gamle Ibrahimovic skal være nær å signere en avtale med en MLS-klubb, og Ola Kamaras arbeidsgiver Los Angeles Galaxy skal lede an i jakten på svensken.

Zlatan, som kom gratis til United fra Paris Saint-Germain i 2016, har ikke spilt for de røde djevlene siden hjemmekampen mot Burnley 2. juledag.

Spissveteranen er fast bestemt på å fortsette karrieren til tross for kneproblemene som har satt ham tilbake det siste året.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!