Essediri får se etter ny jobb

Nordlie: - Har ikke hatt ønsket utvikling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Karim Essediri har kun spilt tre minutter Tippeliga-fotball under Tom Nordlie. Nå har den tidligere Tromsø- og Rosenborgvingen fått beskjed om at han kan se seg om etter en ny arbeidsgiver.

- Vi har sagt at han kan lete etter ny klubb, men han gis ikke bort gratis, sier manager Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

- Når vi har gitt en slik beskjed til en spiller sier det seg selv at vi ikke er fornøyd med bidraget, sier Fjørtoft.

Essediri kostet LSK to millioner kroner, og var tiltenkt en plass i Nordlies førsteellever. Men vingen har ikke klart å overbevise, og har vært en av sesongens store skuffelser så langt.

I et NRK-intervju tidligere i år ga han selv klart uttrykk for at han ikke er fornøyd med situasjonen på Åråsen.

- Han ble hentet til oss for å spille i elleveren. Jeg er fornøyd med mye hos Karim, men i vår spillestil bør alle være såkalt toveis-spillere. Karim fikk noen utviklingsmål før seriestart, men det har vært lite bevegelse å se rundt disse målene, sier trener Tom Nordlie.

Han forteller at Essediri fikk beskjed om å trene på jobbing som førsteforsvarer, duellspill og bevegelse uten ball.

Jan Åge Fjørtoft sier til Romerikes Blad at det ikke har vært noen konkrete henvendelser på spilleren til nå, men legger til at det kan skje noe nå som overgangsvinduet igjen er åpent.

FLOPP: Karim Essediri hadde en strålende tid i Tromsø, men har ikke lyktes særlig verken i Rosenborg eller LSK. Nå får han sjansen til å finne en ny klubb. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
FLOPP: Karim Essediri hadde en strålende tid i Tromsø, men har ikke lyktes særlig verken i Rosenborg eller LSK. Nå får han sjansen til å finne en ny klubb. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer