Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Essediri kan bli Brann-spiller

Karim Essediri har ikke vært noen suksess i Tromsø. Nå kan han havne i Brann. Les overgangsnytt fra norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fransk-tunisiske Essediri ble hentet til Tromsø foran årets sesong, men har ikke slått til på den måten man hadde håpet på. Brann ser likevel et potensiale i 22-åringen.

- Karim er absolutt en av de spillerne jeg kan tenke meg. Jeg tror han vil kunne passe godt inn i vår spillestil, sier Teitur Thordarson til Bladet Tromsø.

Brann-treneren mener Essediri kan være aktuell både på flanken og som spiss.

- Men foreløpig har vi ikke gått videre med saken, sier Thordarson.

Brann har allerede styrket angrepet med Espen Musæus fra Vålerenga.

Bryne-spiller til Brann

Jonas Jonsson går fra Bryne til Brann. Overgangen ble offentliggjort etter cupfinalen. 26-åringen skrev under for bergensklubben fredag, men ønsket ikke å offentliggjøre overgangen før cupfinalen mot Viking var over, melder Branns hjemmeside. Jonsson er Bosman-spiller og går dermed gratis til Brann, der han har fått en toårskontrakt. Jonsson kan bli Svante Samuelssons erstatter på midtbanen. - Vi tror han kan erstatte Svante, selv om han ikke er like taklingssterk som sin landsmann, sier Brann-trener Teitur Thordarson.

Odd interessert i Hanssen

Odd Grenland er på jakt etter en ny midtbanespiller og David Hanssen kan være mannen. Hanssen ble utlånt fra Stabæk til Strømsgodset i sommer, men senere kjøpt av drammenserne. Nå kan han være på vei sørover. Odd har skrevet brev til Godset om sin interesse, skriver Drammens Tidende.

Benny leter etter dansker

Benny Lennartsson er like opptatt av å styrke Viking-laget som å feire cupgullet. Til helga drar han til Danmark for å finsikte danske angrepsspillere han kan få gratis. - Jeg ser etter Bosmann-spillere. Så lenge vi ikke har fått solgt Hannu Tihinen, har vi ikke råd til å handle spillere under kontrakt, sier Benny til Aftenbladet. Kongsvinger-stopperen Abdul Karim Ahmed er fortsatt et aktuelt navn for Viking.

(Dagbladet.no/NTB)

Hele Norges coronakart