Essediri klar for Lillestrøm

Skrev kontrakt til 2010.

(Dagbladet.no): LSK ser ut til å bli en av vinnerne på det norske overgangsmarkedet i vinter.

I dag melder Lillestrøms hjemmeside at RBK-ving Karim Essediri (27) er klar for klubben. Han har skrevet under en treårskontrakt. Tidligere i uka sa tunisieren at klubben var interessant for ham.

Lynving

Tunisieren har tidligere spilt for TIL og Glimt, og er øremerket Tom Nordlies spillestil med to kantspillere i en 4-3-3-formasjon.

- Dette er en spiller som passer inn i det systemet Tom ønsker å spille. En spiller som etter flere år i Norge nesten er å betrakte som norsk, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til nettstedet.

Essediri sier til Fotballmagasinet.no at han ikke forstår hvorfor han mistet plassen på Rosenborg-laget.

- Jeg finner det merkelig at jeg ikke fikk spille mer, for jeg synes jeg fortjente mer spilletid. Men det er trenerne som bestemmer, og forhåpentligvis tenker de annerledes i Lillestrøm, sier Essediri.

To kjøp for LSK

Tirsdag sikret kanarifuglene seg FFKs midtbanestjerne Simen Brenne på en femårskontrakt.

- Vi har åpnet flere luker i julekalenderen denne uken, vi kan ikke love at vi åpner noen flere. Men i januar er jo det salg, fleiper Fjørtoft.

BLE BENKET I RBK: Karim Essediri kom til Rosenborg i vinter, men har fått lite spilletid denne sesongen. Nå er han klar for LSK. Foto: Scanpix
BLE BENKET I RBK: Karim Essediri kom til Rosenborg i vinter, men har fått lite spilletid denne sesongen. Nå er han klar for LSK. Foto: Scanpix Vis mer

• Din kommentar: Er LSK en gullkandidat i 2007?