Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Essien kan ikke gå

Afrikamesterskapet i fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelseas ghanesiske midtbanespiller Michael Essien ble båret av banen på båre etter 13 minutter da Chelsea slo byrivalen West Ham 3-1 i dag.

- Vi må vente på nyheter om Essien. Han er skadet og kan ikke gå. Vi må vente på røntgenbildene, sier Chelsea-manager Jose Mourinho ifølge SportingLife.com.

Dersom undersøkelsene skulle vise brudd, kan Essien miste Afrikamesterskapet (Nations Cup) som starter seinere denne måneden.

Det var en takling fra Nigel Reo-Coker som forårsaket skaden til Essien, som selv fikk mye negativ oppmerksomhet etter en felling av Liverpools Dietmar Hamann i Champions League.

- Jeg vil ikke snakke om Reo-Coker, men jeg kan tenke meg hva som ville blitt sagt om det var motsatt vei, sier Mourinho.

Mourinho mener Essien fortsatt blir straffet ekstra hardt etter taklingen av Hamann:

- Essien er suspendert i Champions League og kan ikke takle uten å få direkte gult kort. Denne gangen gikk det ut over ham, og han er ute - han kan ikke gå.

- KAN IKKE GÅ: Resultatene fra legeundersøkelsen er ikke kjent. Jose Mourinho kan imidlertid opplyse at Michael Essien ikke kan gå på ankelen etter at han ble felt av West Hams Nigel Reo-Coker i dag. Foto: EPA/Scanpix
- KAN IKKE GÅ: Resultatene fra legeundersøkelsen er ikke kjent. Jose Mourinho kan imidlertid opplyse at Michael Essien ikke kan gå på ankelen etter at han ble felt av West Hams Nigel Reo-Coker i dag. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!