Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Essien og Cole debuterte i Indonesia uten arbeidstillatelse

Trøbbel i Asia.

I INDONESIA: Michael Essien spilte i helgen sin første seriekamp for sin nye indonesiske klubb, men den tidligere Chelsea-profilen hadde ikke arbeidstillatelsen i boks. Her er han med Vidar Riseth under en mesterligakamp mot Rosenborg i 2007. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB scanpix<div><br></div>
I INDONESIA: Michael Essien spilte i helgen sin første seriekamp for sin nye indonesiske klubb, men den tidligere Chelsea-profilen hadde ikke arbeidstillatelsen i boks. Her er han med Vidar Riseth under en mesterligakamp mot Rosenborg i 2007. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB scanpix

Vis mer

Den tidligere Premier League-duoen Michael Essien og Carlton Cole debuterte i indonesisk fotball uten nødvendig arbeidstillatelse.

Toppklubben Persib Bandung opplyser at papirene var sendt inn, men erkjenner at indonesiske immigrasjonsmyndigheter ikke rakk å gi grønt lys før helgens serierunde. Likevel debuterte både Essien og Cole.

Persib Bandung-trener Umuh Muchtar liker dårlig at saken er blitt et tema.

– Det er herlig for oss at de er her. De ønsker å heve indonesiske fotball og gi den oppmerksomhet. Alle vet at Essien er en verdensklassespiller, ikke en ulovlig innvandrer, sier Muchtar krast.

Det er uklart hvilke konsekvenser saken får for den tidligere Chelsea-duoen.

(NTB)