Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Essien og Drogba er som brødre for meg

John Obi Mikel vil ha fast plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Obi Mikel har ikke tenkt å skuffe José Mourinho, Chelsea-manageren som punget ut 181 mill. kroner for nigerianeren med fortid i Lyn.

19-åringen akter å spille seg inn på Chelseas midtbane i konkurranse med blant andre Michael Ballack, Claude Makelele, Michael Essien og Frank Lampard.

- Å spille for Chelsea er ikke som være i teselskap, jeg er klar over det. Jeg respekterer spillerne, og mange er redd for at jeg ikke får spille, sier Mikel til The Sun.

Han trives i Chelsea og forteller at han har fått støtte fra to av klubbens afrikanere, Didier Drogba (Elfenbenskysten) og Essien (Ghana).

- De flere har sagt de vil hjelpe meg. Michael Essien og Didier Drogba har oppmuntret meg, de er som brødre for meg. Begge sier de er glad for at jeg kom til klubben. Jeg skal rett og slett spille meg inn på laget, sier Mikel.

Det meste tyder på at Mikel får en tøff jobb, selv om Mourinho trekker fram stortalentet foran sesongstarten.

- Vi har gjort noen virkelig gode kjøp for neste sesong, mestere som Michael Ballack and Andrei Sjevtsjenko. De tar med seg sin status på mesterlaget vårt. Men vi har også unggutter som Salomon Kalou and John Obi Mikel, de er spillere med stor potensial, sier Mourinho til The Independent.

AMBISIØS: John Obi Mikel vil ikke nøye seg med reservelagsfotball i Chelsea.
VM-STJERNER: Mikel takker Essien (t.v) og Drogba.