Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Estil fortsetter på landslaget

Ombestemte seg.

(Dagbladet.no): Etter OL-sesongen ville Frode Estil (33) satse på egenhånd fram mot Sapporo-VM. Nå tar han likevel ett år til på landslaget, skriver Namdalsavisa.

Klassiskspesialisten lot seg overtale da Norges Skiforbund gikk med på et skreddersydd opplegg for veteranen, som gjør at han kan stå over noen høydeopphold og samlinger.

- Jeg får både i pose og sekk. For en småbarnsfar er dette et drømmeopplegg, sier Estil til avisa.

Han innrømmer at reisingen har slitt på ham. Han er glad for at landslagsledelsen har gått med på å gi ham spesialbehandling.

- De var veldig villig til å strekke seg veldig langt for å legge forholdene best mulig til rette for meg. Det setter jeg stor pris på. Det er artig å vite at jeg er så sterkt ønsket. Nå får jeg gjøre det på min måte. Det er helt topp, sier Estil til avisa.

Det eneste forbeholdet er at Krister Sørgårds etterfølger som landslagstrener motsetter seg Estils opplegg. Det tviler veteranen på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling