Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jürgen Klopp hylles av Liverpool-eier Tom Werner

- Et av de mest ekstraordinære menneskene jeg har møtt

Liverpool-eier Tom Werner sparer ikke på rause ord når han omtaler manager Jürgen Klopps betydning for klubben.

SPESIELL: Liverpool-eier Tom Werner mener Jürgen Klopp er helt spesiell. Foto: AFP PHOTO / UEFA
SPESIELL: Liverpool-eier Tom Werner mener Jürgen Klopp er helt spesiell. Foto: AFP PHOTO / UEFA Vis mer

- Det er umulig å forklare med riktige ord hvilken ekstraordinær betydning Jürgen har hatt for denne klubben, sier Werner i et intervju med storavisen The Times.

- Jeg husker at jeg var til stede på hans første pressekonferanse og han omtalte seg selv som «The Normal One», men han er ekstraordinær. Han er et av de mest ekstraordinære menneskene jeg noensinne har møtt. Han er åpenbart karismatisk, ydmyk, snill og briljant i jobben sin, men han har også en sterk integritet og karakterstyrke, sier Werner videre.

Klopp tok over Liverpool i 2015. FSG-eierne kom inn i 2010 da de reddet Anfield-laget fra administrasjon. Sammen med John W. Henry og Mike Gordon har Werner gjenreist klubben som dominerte engelsk og europeisk fotball på 1970- og 1980-tallet.

Liverpool spiller Champions League-finale mot Real Madrid lørdag kveld. Det kan bli det andre trofeet under FSGs regime. Kenny Dalglish ledet Liverpool til ligacuptriumf i 2012, mens det under Klopp er blitt tap i de to første finalene (ligacupen og europaligaen).

Werner snakker også varmt om den ofte kritiserte transferkomiteen.

- Det starter med Jürgen, men handler også om rekrutteringsteamet med Michael Edwards, Dave Fallows og Barry Hunter. Jeg vet at de er blitt utsatt for urettferdig kritikk innimellom, men dersom en ser på kvaliteten i spillergruppa og det at vi kommer til å forsterke den ytterligere, kan vi være stolte, sier Werner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media