«Et av de mest ydmykende tapene i landslagets historie»

Skotske fans krever Burleys avgang etter Norge-tap.

RØDT KORT: De skottske spillerne diskuterer med dommeren etter at Gary Caldwell blir utvist under landskampen mellom Norge og Skottland på Ullevaal stadion onsdag kveld.  Dommeren fikk hard kritikk av de skotske spillerne etter kampen i går. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
RØDT KORT: De skottske spillerne diskuterer med dommeren etter at Gary Caldwell blir utvist under landskampen mellom Norge og Skottland på Ullevaal stadion onsdag kveld. Dommeren fikk hard kritikk av de skotske spillerne etter kampen i går. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter å ha blitt utspilt av Norge i går, våkner George Burley opp til negative overskrifter i skotske og engelske aviser i dag.Daily Mail beskriver tapet som et av de mest ydmykende tapene i landslagets historie. Burley har bare gått av banen to ganger som Skottland-manager etter seier, begge de to kom mot Island.

En rekke skotske fans samlet seg utenfor dørene til det skotske fotballforbundet i går kveld for å kreve Burleys avgang.- En grusom kveldFlere av avisene, deriblant the Herald og the Scotsman, kritiserer Burleys laguttak. Manageren valgte å starte uten den tidligere Everton-spilleren James McFadden, og brukte også spillere som ikke har figurert i landslaget på en stund.

Som vi nå vet; det gikk ikke etter planen.- Det var en grusom kveld. Alt som kunne gå galt gikk galt, sa en sterkt presset Burley etter kampen i går.- Vi kom hit for å sikre andreplassen, men så slapp vi inn fire mål. Det er fortsatt i våre hender, vi har Makedonia og Nederland igjen og de må vi vinne, sa Burley.

Burnley, som allerede før Norge-kampen satt utrygt, må i de nærmeste dagene forvente tung kritikk. Skottland må slå Makedonia og Nederland for å holde VM-håpet i live.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer