-Et av mine viktigste mål

GLASGOW (Dagbladet.no): - Jeg er glad det er over. Presset den siste uka har vært en av de største utfordringene jeg har hatt, sier Tore André Flo. Dagbladet.no fulgte kampen minutt for minutt.

-Nå er det bare deilig. Men det er nesten godt at det er over. Den siste uka har vært meget hektisk. Alt har gått så fort, sier Tore André Flo etter drømmedebuten for Rangers. Erkerival Celtik ble utklasset 5-1, og Flo scoret det viktige 2-1 målet. Med hælen.

- Det var en retur som kom overraskende. Jeg trodde headinga skulle gå inn, men ballen traff tverrliggeren og spratt ut igjen. Til meg, sier Flo. -Jeg fikk satt ut beinet ved en refleks. Men det holdt det, ballen traff Flos hæl og gikk inn. Publikum gikk bananas, og Flo var en lettet mann. -Presset den siste uka har vært meget stort. Det er derfor deilig at det endte på denne måten, sier Flo som hadde en rekke sjanser. - Jeg burde nok scoret et mål eller to til. Jeg kom til mange sjanser, og det er interessant mot en så god motstander, sier han.

JUBEL: Tore André Flo jubler over debutscoring mot Celtic.
GRATULASJONER: Flo gratuleres av manager Dick Advocaat etter kampen.
KAPTEIN: Barry Ferguson satte inn Rangers første mål mot Celtic.
I FARTA: Tore André Flo i godt driv mot Celtic.