Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Et bevis på at han lever på lånt tid

Skotsk kommentator tror Deila er i trøbbel.

KRITIKK: Celtics knepne 2-0-seier mot svake East Kilbride var ikke nok til å gjøre opp for tapene mot Ross County og Aberdeen. Ronny Deila lever fremdeles på lånt tid, mener kommentator Gary Ralston i Daily Record. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Celtics knepne 2-0-seier mot svake East Kilbride var ikke nok til å gjøre opp for tapene mot Ross County og Aberdeen. Ronny Deila lever fremdeles på lånt tid, mener kommentator Gary Ralston i Daily Record. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Celtics knepne 2-0-seier mot svake East Kilbride var ikke nok til å gjøre opp for tapene mot Ross County og Aberdeen. Ronny Deila lever fremdeles på lånt tid, mener kommentator Gary Ralston i Daily Record.

- Kampen som i utgangspunktet skulle gi Deila pusterom, ble i stedet nok et bevis på at han lever på lånt tid, skriver Ralston fra kommentatorplass i den skotske avisen.

Videre skriver han om buing fra Celtic-fansen både ved pause og full tid.

- Nordmannen er en fin fyr, men i store deler av kampen, spesielt i første omgang, spilte de nesten grusomt dårlig, skriver han.

Celtic tok seg noe opp i annen omgang. Scoringer av Colin Kazim-Richards og Leigh Griffiths sørget for seier. Mot laget som holder til på nivå fem, var seiersmarginen og spillet likevel langt unna det fansen forventet.

- Fra de trofaste supporterne var det bare buing. Seieren var muligens aldri i fare, men den burde vært langt mer komfortabel enn dette, avslutter Ralston.

Deila tok ingen sjanser og stilte med et sterkt lag mot East Kilbride. Både målscorer Griffiths, lagkaptein Scott Brown og Dedryck Boyata var med fra start mot laget fra nivå fem.

- Vi kunne ha spilt bedre og skapt mer, men vi er videre, og det er det viktigste. Normalt ville vi vunnet med større sifre, men ingen vil bry seg om det om vi vinner cupen, sa Deila.

Seieren gjør at Glasgow-laget fortsatt kan ta to titler denne sesongen. Celtic leder den skotske eliteserien på bedre målforskjell enn Aberdeen og er klar for kvartfinale i FA-cupen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram