Et bilde av van Gaal på flyplassen - på vei til Nederland - skapte nye spekulasjoner

Merker presset i Manchester United.

HARDT PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: Reuters / Jason Cairnduffn/NTB Scanpix
HARDT PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: Reuters / Jason Cairnduffn/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det brenner på nytt under føttene til Manchester United-manager Louis van Gaal som måtte se sine disipler gå på en smell hjemme mot Southampton i helga.

Daily Mail skriver i dag at søndagens trening ble avlyst, og at van Gaal hadde reist til Nederland - mens Ryan Giggs ledet dagens trening.

Bildet av manageren på flyplassen sirkulerer i sosiale medier. Et bilde som ble tatt for snaut 24 timer siden. 64-åringen var i hjemlandet for å feire sin datters bursdag.

Det har likevel ikke fått engelske medier til å spekulere i om det nå nærmer seg slutten for van Gaal.

- Skuffet Nederlenderen fikk ikke mye pusterom etter den viktige seieren over Liverpool runda før, og på ny må manageren tåle spørsmål angående sin framtid i Manchester.

- Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke klarer å nå forventningene til fansen. De har - eller hadde - store forventninger til meg og jeg klarer ikke å oppnå det. Jeg er veldig frustrert over dette, sier van Gaal ifølge Independent.

Etter 0-1-tapet for Southampton ville en journalist vite om van Gaal fortsatt hadde apetitten til å fortsette i sjefsstolen på Old Trafford.

- Det er et spørsmål jeg aldri vil svare deg, kom det syrlig fra van Gaal.

- Gir seg snart Den engelske tabloidavisa The Sun hevder at det bare er et spørsmål om tid før manageren tar sin hatt og går - frivillig.

Independent skriver på sin side at meningene til Sir Alex Ferguson veier høyt før den endelige avgjørelsen tas. Det kan bety at fremtiden til van Gaal ligger i skottens hender.

Manchester Uniteds neste kamp er mot Derby i FA-cupen førstkommende fredag. Det er ikke alle som er like sikre på at van Gaal leder de røde i den kampen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer