Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Et eksklusivt oppdrag

Får kjøre gigantfavoritt i V75.

SEIERSGLIS. Per Oleg Midtfjeld kan sannsynligvis dra fram det bredeste gliset han klarer etter det første V75-løpet på Biri lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SEIERSGLIS. Per Oleg Midtfjeld kan sannsynligvis dra fram det bredeste gliset han klarer etter det første V75-løpet på Biri lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne enorme gevinster!

Per Oleg Midtfjeld har fått et eksklusivt oppdrag på Biri lørdag.

Et oppdrag alle kusker ønsker seg.

Viking Spirit er en ener og enorm favoritt til å vinne det første V75-løpet. Hesten trenes av svensken Bjørn Goop, som er opptatt med storløp på Åby Travbane i Gøteborg.
 Midtfjeld er plukket ut som gjestekusk.

-Jeg ser på det som en ære å få en slik tillit.
Og jeg gleder meg til dette løpet. Viking Spirit har vært lederen i årgangen så langt. Det er klart det er en solid vinnersjanse. Men jeg vil også advare litt. Det er tre-åringer vi snakker om. Og da kommer forandringene brått. Plutselig er en hest kraftig forbedret.
Sporet er heller ikke så bra.
Men det er helt naturlig at hesten er stor favoritt, sier Per Oleg Midtfjeld til Dagbladet.

-Jeg har snakket med Bjørn Goop. Han sier at alt står bra til med hesten, og han har tro på hesten i dag. Jeg skal også kjøre Fiery Tile, men her forstår jeg Goop er fornøyd med en premie, forteller Midtfjeld.

Spennende vrakhest

Midtjfeld skal også kjøre French Destiny for første gang. Hesten var meldt på Lars Anvar Kolle, men han velger å kjøre Year One.
-Jeg synes at French Destiny er spennende i dag. Det er en bra hest etter hva jeg har sett.
Dette er vel mine to vinnersjanser i dag, avslutter lørdagens spennende catch-driver.

Ingen hvemsomhelst

Nå er ikke Per Oleg Midtfjeld noen hvemsomhelst i sulkyen. Vognmannen fra Mysen har blant annet vunnet de tre største løpene i Skandinavias tre hovedsteder, Copenhagen Cup, Oslo Grand Prix og Elitloppet, da han herjet som verst med sin store stjerne Steinlager.

Da gjorde han ingen feil. Og han gjør det neppe på lørdag heller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media