Et fem år gammelt bilde av det nye fenomenet og Ronaldo sprer seg i sosiale medier. Nå kan de møtes igjen

Monacos stjerneskudd Kylian Mbappé (18) møtte sitt store idol Cristiano Ronaldo (32) for fem år siden. Duoen kan møtes igjen i Champions League-finalen. 

IDOL: Cristiano Ronaldo er det store idolet til Kylian Mbappé. Duoen møttes for fem år siden, og nå kan de møtes på fotballbanen dersom begge klubbene går til finalen i Champions League. Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier og AFP / NTB Scanpix
IDOL: Cristiano Ronaldo er det store idolet til Kylian Mbappé. Duoen møttes for fem år siden, og nå kan de møtes på fotballbanen dersom begge klubbene går til finalen i Champions League. Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier og AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Monacos Kylian Mbappé (18) er kanskje Europas aller største fotballfenomen. Tenåringen herjer i sin første sesong i det gode selskap i Europa, og det ser ikke ut til å være noen grenser for hvor langt han kan nå.

Nylig satte 18-åringen en ny Champions League-rekord da han nettet sitt femte mål i sluttspillet i 3-1-seieren over Borussia Dortmund. Dermed ble han den yngste til å score fem mål i turneringen. Til sammenlikning var Raúl 41 dager eldre da han nettet sitt femte mål.

En annen som har scoret fem mål i sluttspillet denne sesongen, er Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo (32). Portugiseren sleit med å finne veien til nettmaskene i gruppespillet, men har vokst utover i turneringen.

For fem år siden møtte Mbappé sin store helt Ronaldo, og bildet som ble tatt av duoen spredte seg som ild i tørt gress i går kveld. Og duoen kan snart møtes igjen, men denne gangen hvor det virkelig gjelder - på fotballbanen.

For begge klubbene er igjen i semifinalen i Champions League, noe som betyr at Ronaldo og Mbappé risikerer å stå på hver sin banehalvdel i finalen i mai. Det vil i så fall sannsynligvis være en spesiell følelse for 18-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer