Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Et glimt av håp

Endelig lyktes Bodø/Glimt og Kristoffer Paulsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bodø/Glimt - Ham-Kam 2-0: Mye har vært sagt om Bodø/Glimts poengfattigdom før denne runden.

Ekspertene påpeker at lag uten poeng etter de tre første serierundene alltid rykker ned. Men Bodø/Glimt vil det selvsagt annerledes.

Mål av eksiltrønder Kristoffer Paulsen og Runar Berg ga i alle fall tre duggfriske poeng over Ståle Solbakkens menn i ettermiddag.

Og dette var faktisk Paulsens første scoring i tippeligasammenheng.

- Jeg scoret i kvaliken i fjor og på straffesparkkonkurranse i Europacupen. Men har aldri gjort det i serien, bekrefter Paulsen til Avisa Nordland.

Målet kom etter en snau halvtimes spill, og på det tidspunktet føltes en Glimt-ledelse noe urettferdig. Gjestene fra Hamar hadde nemlig åpnet kampen best.

Etter pause tok Glimt mer over, og Runar Berg doblet ledelsen etter 70 minutter.

- Det var veldig godt å ta tre poeng foran et publikum som støtter oss uansett hvordan det går, sier Paulsen til Avisa Nordland.

BERG, SELVFØLGELIG: Runar Berg må ta ansvar, som han gjorde i dag med scoring og godt spill, om Glimt skal klare seg i år. FOTO: SCANPIX
BERG, SELVFØLGELIG: Runar Berg må ta ansvar, som han gjorde i dag med scoring og godt spill, om Glimt skal klare seg i år. FOTO: SCANPIX Vis mer
SJELDENT MÅL: Kristoffer Paulsen ga Glimt ledelsen.
Hele Norges coronakart