- Et godt skritt i riktig retning

Thorkildsen etter kast på 84,72 meter.

FORNØYD: Andreas Thorkildsen var fornøyd med 2. plass i Ostrava. Foto: AP Photo/Petr David Josek
FORNØYD: Andreas Thorkildsen var fornøyd med 2. plass i Ostrava. Foto: AP Photo/Petr David Josek Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Thorkildsen tok et langt skritt i riktig retning med annenplassen i det store internasjonale stevnet i Ostrava fredag. Han kastet 84,72 meter.

- Jo, jeg kan ikke si annet enn at dette var et godt skritt i riktig retning, og det gjelder både kropps- og resultatmessig, sa Andreas Thorkildsen til NTB etter fredagens stevne i den tsjekkiske friidrettsbyen.

Nok en gang var det den unge tsjekkeren Vitezslav Vesely som gikk til topps. Han klarte 85,67 meter og forbedret seg med 37 centimeter etter seieren sin i Shanghai.

Thorkildsen klarte bare 79,53 meter og fikk fjerdeplassen på den regntunge og våte banen i Kina, men fredag pustet han tsjekkeren i ryggen.

- Jeg føler at jeg har litt mer å gå på, men i forhold til kastingen i Shanghai var dette mye, mye bedre, mente Thorkildsen.

Positivt - De tilbakemeldingene jeg fikk fra Andreas etter kastingen i Ostrava i kveld var veldig positive. Først og fremst er jeg fornøyd med at han ikke hadde vondt noe sted, og det var også veldig bra at han sto konkurransen helt ut. Han trakk seg riktignok fra det siste kastet, men det hadde ikke noe med skader eller smerter å gjøre, sa trener Åsmund Martinsen til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer