Et håpløst sløseri

Men Molde klarte uavgjort til slutt.

(Dagbladet.no): Molde er ikke blant de lagene som scorer flest mål i Tippeligaen i år. Det blir de ikke heller om de fortsetter som de gjorde mot Sogndal i dag.

For spillemessig var kampen mot bunnlaget fra saftbygda slett ikke verst. Molde rullet opp det ene angrepet etter det andre på kantene, og slo også gode innlegg. Men det var også alt.

Og da Robbie Russell slo et frispark fra 29 meter inn foran mål, og ballen lurte seg inn på bakre stolpe, gikk det mot en historisk Sogndal-aften på Molde Stadion.

Hoås reddet stumpene

For Sogndal har aldri slått Molde i en seriekamp i Molde. Og da tida så ut til å løpe fra Molde, så den stygge statistikken ut til å endres.

Stengene, og ikke minst en god og heldig Terje Skjeldestad i Sogndal-målet sto i veien for alt som kom.

Helt til innbytter Øyvind Hoås fikk stå alene på femmeteren etter en corner. Ballen gikk litt frem og tilbake inne i feltet, før Hoås klemte ballen inn i lengste til en meget fortjent utlikning på overtid.

- Det var veldig godt. Vi trodde at det var dagen hvor det ikke gikk, men hedligvis gjorde det det likevel, iser målscoreren til NRK. Utlikningen var Hoås' første Tippeliga-mål.

Selv etter dette hadde Molde sjanser til å vinne kampen. Men det ble med nesten. Og sannsynligvis avslutningstrening i Molde fra og med i morgen.

REDNINGSMANNEN: Øyvind Hoås utliknet for Molde mot Sogndal i kveld.