Et hårstrå fra Tottenham

Everton-spekulasjonene har kjølnet uten at Ole Gunnar Solskjær bryr seg en døyt. - Etter at jeg våknet i London før West Ham-kampen og leste at jeg hadde skrevet under for Tottenham, har jeg sluttet å bli overrasket, sier Solskjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ole Gunnar Solskjær vil ikke si noe om hvor nær han var ved å sette seg ved forhandlingsbordet med Tottenham. Den ballen som gikk utafor for en drøy uke siden er død. Og ikke bryr han seg om at Uniteds styreformann Martin Edwards avtalte en salgssum med Tottenham-eier Alan Sugar etter at både manager Ferguson og Solskjær hadde gått ut offentlig og vært enige om at Manchester United var framtida.

I hvert fall inntil videre.

- Hvor nær jeg var, er ikke relevant nå. Saken er at jeg ikke gikk til Tottenham. Og at United og Tottenham avtalte pris er greit for meg. Det de var enige om, var summen som skulle betales hvis jeg gikk.

Men hvor lenge kan United-angriperen sitte på benken før tresmaken blir av en slik karakter at han rett og slett ikke orker mer. Solskjær sier:

- Jeg føler jeg blir bedre og bedre. Jeg trener veldig bra og mener sjøl jeg har en bra sjanse. Og hadde jeg ikke gjort det, ville jeg skiftet klubb.

Og:

- Han (Alex Ferguson) har ikke stengt døra.

- Har du gitt deg sjøl en tidsfrist?

- Nei, jeg tenker ikke sånn. Jeg regner med å få spille snart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer