Utrolige bilder

- Et helt bisart sportsbilde

Griffin Quinn fanget et perfekt bilde av en sikkerhetsvakt som stoppet en skolefotograf.

GÅR VIRALT: I jubelrusen etter en basketballkamp i USA oppstod det bisarre scener. Bilde: NTB. Video: Jeff Uveino / Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det utspilte seg ville scener både på og ved siden av banen da St. Bonaventure University sikret seg en plass i March Madness - hvor de 68 beste collegebasketballagene i USA kjemper om retten til å kalle seg USAs beste collegelag.

Spillerne var i eufori, men det er et bilde av en sikkerhetsvakt og skolefotografen Nathan DeSutter som går inn i historiebøkene.

Gikk til angrep

Bildet, som nå går sin seiersgang i sosiale medier, viser at sikkerhetsvakten kaster seg rundt halsen på den stakkars skolefotografen rett etter at sluttsignalet går.

Det er Griffin Quinn som har foreviget øyeblikket. Quinn forklarer at journalister og fotografer hadde fått beskjed om å holde seg til det markerte området på tribunen både under og etter kampen.

Skolefotografen hadde derimot vært ute på parketten enkelte ganger underveis i oppgjøret, og etter sluttsignalet gikk han ut igjen for å sikre seg nærbilder av jubelscenene.

- Sikkerhetsvakten må ha trodde at han stormet ut på banen, men han var der lenge, forklarer Quinn.

En video viser at vakten forsøkte å stoppe fotografen en rekke ganger før han tok skikkelig kvelertak.

LURER ALLE: Denne bestefaren herjer med unggutta på basketballbanen. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Helt sykt

Om han tok helt av - eller tok arbeidsoppgaven om å ta grep litt vel bokstavelig vites ikke - men bildet har skapt reaksjoner.

I etterkant fikk vakten beskjed om at skolefotografen fikk lov å være på parketten, og Flyernews beskriver det hele som en misforståelse.

News.com.au skriver at saken er meldt inn til basketballforbundet, mens Flyernews hevder at DeSutter har lagt hendelsen bak seg.

- Det er sykt, skriver den tidligere NBA-spilleren Jared Sullinger Sr. på Twitter.

- Et av de mest bisarre sportsbildene vi kommer til å se, følger TV-ansikt Jeff Eisenband opp ifølge danske BT, som også har omtalt saken.

Hovedpersonen selv forteller at interessen har vært enorm de siste dagene:

- Det har vært uventet mye respons. Jeg skjønte med en gang at jeg hadde fanget noe spesielt, men jeg forventet aldri at det skulle få så mye oppmerksomhet. Jeg er takknemlig for alle tilbakemeldingene, spesielt de som har kommet fra dyktige fotografer jeg ser opp til, sier Quinn til Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer