SKAL KORTE NED AVSTANDEN TIL DE BESTE: Darren Fletcher (t.h) er ikke i tvil, David Moyes ønsker seg en rekke nye United-spillere framover. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB SCANPIX
SKAL KORTE NED AVSTANDEN TIL DE BESTE: Darren Fletcher (t.h) er ikke i tvil, David Moyes ønsker seg en rekke nye United-spillere framover. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / NTB SCANPIXVis mer

Et helt lag av spillere kan være ferdige i United

Fletcher bekrefter usikkerhet.

(Dagbladet): 3. plass er Manchester Uniteds dårligste plassering noensinne med Alex Ferguson i Premier League. Med David Moyes som sjef styrer laget fra Old Trafford mot en 7. plass med fem kamper igjen.

Den elendige sesongen kan føre til en kraftig utrenskning av United-stallen, skriver Daily Mail.

Forventer kjøp Det er allerede klart at kaptein Nemanja Vidic forsvinner gratis til Inter, og ifølge avisa kan også disse ni være ferdige: Patrice Evra, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Anderson, Alexander Buttner, Nani, Ashley Young, Shinji Kagawa og Tom Cleverley.

The Independent føyer til Javier Hernandez og Wilfried Zaha til en mulig salgsliste.

Uniteds sykdomsforfulgte veteran Darren Fletcher står ikke på noen lister, men skotten synes det er naturlig at manager Moyes ønsker å hente inn ferskt blod.

- Han vil definitivt se tilbake på denne sesongen og innse at den har vært en skuffelse. Men jeg forventer helt klart at det kommer til å bli kjøp. Det er på tide å vise manageren at du fortjener å være i denne klubben. sier Fletcher.

Ikke langt opp? Fletcher ønsker at United skal nærme seg Bayern München i kvalitet, etter 1-3-nederlaget onsdag.

- Jeg tror ikke vi er så langt bak som noen tror. Uansett hvem manageren kjøper så kan de hjelpe oss til å korte ned avstanden. Og ender vi opp i Europa League må vi prøve å vinne den.

Hvem som kommer inn er uvisst, men Bayerns midtbanetalent Toni Kroos blir stadig nevnt i ryktespaltene. Southampton-back Luke Shaw og Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan kobles også til United.

Daily Telegraph føyer til PSG-spiss Edinson Cavani og Sporting Lisbons midtbanespiller William Carvalho Glazer-familien har satt av omlag 1,2 milliarder kroner til spillerkjøp.

Om det blir Moyes som får bruke pengene når overgangsvinduet åpner er mer usikkert, skriver avisas Manchester-reporter.

KONTRAKTSLØS I 2015: Bayerns Toni Kroos er et hett navn hos ryktemakerne. Foto: AFP  / JOHANNES EISELE / NTB SCANPIX
KONTRAKTSLØS I 2015: Bayerns Toni Kroos er et hett navn hos ryktemakerne. Foto: AFP / JOHANNES EISELE / NTB SCANPIX Vis mer
KAPTEINEN UT: Nemanja Vidic (med gult armbånd) forlater United til sommeren. Foto: AFP  / ODD ANDERSEN
KAPTEINEN UT: Nemanja Vidic (med gult armbånd) forlater United til sommeren. Foto: AFP / ODD ANDERSEN Vis mer