- Et helvetes godt resultat etter alt jeg har vært igjennom

Petter Solberg strålte etter annenplassen i Rally Mexico.

TILBAKE I TOPPEN: Petter Solberg leverte sin beste plassering siden Rally Akropolis i 2008 da han ble nummer to i Rally Mexico. Foto: Tony Welam
TILBAKE I TOPPEN: Petter Solberg leverte sin beste plassering siden Rally Akropolis i 2008 da han ble nummer to i Rally Mexico. Foto: Tony Welam Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Petter Solberg måtte kjempe og kjempe. Til slutt fikk han sin beste VM-rundeplassering siden 2008.

— Jeg er utslitt, men fornøyd, sa han etter annenplassen i Mexico.

Nordmannen har kjempet i teten gjennom hele VM-runden. En stund så det ut til at han måtte ta til takke med tredjeplass, men på siste og nest siste fartsprøve kjørte han så mye bedre enn Sebastien Ogier at han fikk klatre opp på seierspallens nest øverste trinn.Sebastien Loeb var det fint lite å gjøre med. Franskmannen tok som så ofte før en suveren seier.

Solberg var uansett lettet over sin første annenplass på to år.— Jeg er veldig fornøyd, men helt utslitt. Etter alt jeg har vært gjennom i fjor og i år, er dette et helvetes godt resultat, sa Solberg ifølge wrc.com.

SkrotetFør fjorårssesongen fikk han beskjed om at Subaru skrotet rallysatsingen. Han valgte å satse i et privat lag, i en dårligere bil enn rivalene. Det endte med to tredjeplasser.

— Det er en flott følelse å være tilbake på seierspallen, sa Solberg søndag.

Kjøringen på nest siste fartsprøve (SS21) førte ham helt opp i ryggen til Ogier. På siste prøve henviste han rivalen til tredjeplassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer