Et kvarters overkjøring

Molde sleit og sleit mot et usselt Stabæk-lag. Men så løsnet proppen det siste kvarteret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Molde-Stabæk 3-0): Etter 75 minutter med tafatt og kjedelig fotball, klarte endelig Molde å få betalt for en drøss halvsjanser.

En sjeldent svak Magne Hoseth slo en perfekt corner inn i feltet. Den hjemvendte Molde-helten Petter Rudi stusset videre og lysluggen David Ljung fikk stå helt alene på bakre stolpe og styre inn 1-0.

En fortjent ledelse, for selv om Molde var skuffende svake foran 4187 tilskuere på Røkkeløkka var Stabæk enda svakere.

Og da først Molde fikk ledermålet våknet endelig hjemmelaget og viste de kvalitetene mannskapet unektelig innehar.

Anders Hasselgård viste mest. Etter en anonym kamp fikk han en pasning ut mot venster og satte fart mot målet til Jon Knudsen.

Og for ikke å ta glansen vekk fra et vidunderlig mål, må man for en gang skyld glemme at Stabæk-forsvaret ikke eksisterte i øyeblikket.

For Hasselgård kunne løpe uforstyrret med ballen i 40 meter, og da han endelig nådde 16-meterstreken, bestemte han seg for å klemme ballen opp i krysset.

Som om ikke det var nok forærte like så godt Stabæk-forsvaret 3-0 på overtid. Bernt Hulsker kunne enkelt sette en retur i mål etter et raid på venstresida til Molde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer