Et kvarters overkjøring

Molde sleit og sleit mot et usselt Stabæk-lag. Men så løsnet proppen det siste kvarteret.

(Dagbladet.no, Molde-Stabæk 3-0): Etter 75 minutter med tafatt og kjedelig fotball, klarte endelig Molde å få betalt for en drøss halvsjanser.

En sjeldent svak Magne Hoseth slo en perfekt corner inn i feltet. Den hjemvendte Molde-helten Petter Rudi stusset videre og lysluggen David Ljung fikk stå helt alene på bakre stolpe og styre inn 1-0.

En fortjent ledelse, for selv om Molde var skuffende svake foran 4187 tilskuere på Røkkeløkka var Stabæk enda svakere.

Og da først Molde fikk ledermålet våknet endelig hjemmelaget og viste de kvalitetene mannskapet unektelig innehar.

Anders Hasselgård viste mest. Etter en anonym kamp fikk han en pasning ut mot venster og satte fart mot målet til Jon Knudsen.

Og for ikke å ta glansen vekk fra et vidunderlig mål, må man for en gang skyld glemme at Stabæk-forsvaret ikke eksisterte i øyeblikket.

For Hasselgård kunne løpe uforstyrret med ballen i 40 meter, og da han endelig nådde 16-meterstreken, bestemte han seg for å klemme ballen opp i krysset.

Som om ikke det var nok forærte like så godt Stabæk-forsvaret 3-0 på overtid. Bernt Hulsker kunne enkelt sette en retur i mål etter et raid på venstresida til Molde.

- Vi har fått mye pepper i det siste. Nå kan vi reise oss igjen. Tryggheten og sjøltilliten er tilbake, sier en storfornøyd Odd Berg til NTB.

Molde-assistent Odd Berg vikarierer som sjef mens Reidar Vågnes er på trenerkurs i Portugal.

Videre forteller Berg at han har jobbet spesielt med den defensive strukturen den siste uka. Det ga umiddelbare resultater i form av null baklengs og tre mål.

LURING: Vikar Odd Berg har jobbet med den defensive organiseringen den siste uka.