Et nødvendig skritt framover

Det var hverken vakkert eller spesielt smart, men det hjalp.

BRA JOBBET: Fegor Ogude og resten av VIF-spillerne gjorde et godt stykke arbeid for å snu krisen i Oslo-klubben. FOTO: Aleksander Andersen / NTB scanpix.
BRA JOBBET: Fegor Ogude og resten av VIF-spillerne gjorde et godt stykke arbeid for å snu krisen i Oslo-klubben. FOTO: Aleksander Andersen / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Så fikk også VIF-fansen noe å klappe for. Å si at det var en langvarig, stående applaus etter denne kampen, er å ta i. Men akkurat det er vel egentlig det eneste det er verdt å klappe for med 0 - 0 hjemme mot Aalesund. Samt det eneste som kan redde Oslo-klubben fra en lang, trist høstsesong.

Men foreløpig ser det ut som om bråket rundt Martin Andresens trenerjobb, har styrket klubben. Denne kvelden framstod VIF som et samlet fotballag. Ikke spesielt flott, ikke spesielt smart, men villig til å gjøre sitt for at det i hvert fall kan bli Tippeliga i hovedstaden neste sesong også.

Det er da en start ut av klubbens uføre.

FOR det beste svaret på hvor dypt splittelsen i A-troppen satt, kom fra VIF-spillerne selv. Akkurat det skulle kanskje bare mangle. Uten full innsats i en slik kamp hadde hele denne trenerrunden vært uten noe som helst troverdighet. Men på banen var det troverdig nok.

Om det var tvil om hvilken fotball VIF skulle spille etter sist ukes svada om mer direkt, kyniske spill, var det visst ingen tvil om den uansett skulle spilles med alt det trykket som finnes i denne spillergruppa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer